Je bent hier:

Quartus, de broeder uit Rome (Romeinen 16 vers 23)

 

De broeder die een voorbeeld van bescheidenheid, betrokkenheid en samenhorigheid was, ten tijde van de Romeinen.
Waar wij als QUARTUS, op de dag van vandaag, ons nog steeds als een voorbeeld van deze karakteristieken willen profileren.

Bescheidenheid


Bescheidenheid, kan worden verwoord als discretie, beleefdheid en nederigheid.
Het is onze plicht de geheimhouding van de gegevens die ons worden toevertrouwd en de feiten die we in de uitoefening van ons beroep vaststellen, te beschermen. Bij QUARTUS, wordt in elk dossier de discretie verzekerd.
Hierbij garandeert QUARTUS U een correcte en professionele houding.
De kracht van nederigheid zit in de kennis van zijn intellectuele grenzen, enkel zo kunnen grenzen worden verlegd. QUARTUS bezit veel kennis, maar realiseert zich dat er nog ruimte is voor nieuwe inzichten.

Betrokkenheid


QUARTUS wil samen met U een beroepsmatige band opbouwen. Op deze manier wil QUARTUS betrokken zijn bij de belangen van U en uw onderneming.
Deze betrokkenheid verhoogt de kwaliteit van onze bijstand. Hoe meer we inzicht krijgen in de cyclus van uw onderneming. Hoe meer er een geïndividualiseerde bijstand kan worden verleend.
Naast de betrokkenheid die QUARTUS U toont, biedt QUARTUS U zijn vertrouwen aan.

Samenhorigheid

QUARTUS is een team bestaande uit 5 vennoten en 38 medewerkers verdeeld over de drie vestigingen Poperinge, Staden en Veurne.
In ons team zijn er verschillende units per sector, om zo op de specifieke behoeften van een bepaalde sector te kunnen inspelen.
Zo wordt de belangengemeenschap tussen uw onderneming en onze medewerkers versterkt, aangezien de kennis van onze medewerkers wordt afgestemd op uw onderneming.